4 Şubat 2017 Cumartesi

2018 Model Mercedes A Serisi Nasıl Olacak ?

Otomobil meraklılarının ve piyasayı takip edenlerin merakla beklediği şehir içi kullanımı daha çok tercih edilen Mercedes A serisinin yeni modeli, makyajlı kasası nasıl olacak inceleyelim. Mercedes A180 Dct 2018 modeli özellikleri ve Mercedes kalitesi ile yine yollarda en çok göreceğimiz arabalardan biri olacak şeklindeki söylentiler otomobil bloglarında dolaşıyor.

Mercedes A18-2018

Yeni Model Mercedes A Serisi Otomobil Özellikleri

Yeni nesil Mercedes A-Serisi’nin ne zaman yollara çıkacağına dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Dedikodulara göre, A-Serisi 2018 yılında yollarla buluşacak.

Birinci nesliyle ikinci nesli arasında oldukça az fark olan A-Serisi’nde asıl değişim 2012 yılında gerçekleşmişti. Üçüncü jenerasyonda önemli değişikliklerin yapıldığı hatchback otomobil A-Serisi’nin dördüncü neslinde ise çok fazla bir değişiklik beklenmiyor.

Yeni nesil A-Serisi, Mercedes ailesinin diğer üyelerinden B-Serisi, GLA ve CLA ile aynı platformu paylaşacak.

Dördüncü nesil A-Serisi ile ilgili dedikodular yayılmaya devam ederken, mevcut A-Serisi ülkemizde 106 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulmaya devam ediyor. Style, Urban ve AMG Sport olmak üzere üç farklı donanım seçeneği ile satın alınabilen A-Serisi’nin versiyonları ise; A 180d, A 180 ve A 45 4MATIC olarak sıralanıyor.

A-Serisi’nin tüm motor seçenekleri 7G-DCT otomatik şanzıman ile desteklenirken, AMG A 45 4MATIC’te AMG SPEEDSHIFT DCT 7-ileri spor şanzıman görev alıyor.

A180, fabrika verilerine göre 100 kilometrede ortalama 3.9 lt yakıt tüketimi gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder